23 MarJag har en plan ……

Nu börjar jag bli trött på det här! Jag har fortfarande sviter efter fredagen. Idag har jag haft huvudvärk hela dagen på jobbet. När jag kom hem orkade jag inte åka till Medley som jag planerat utan tog vovven ut på långpromenad i stället. Sedan körde jag ett konditionspass hemma som jag hittade på Youtube. Efter det var huvudvärken något bättre. Men nu är den tillbaka igen :( .

Jag börjar misstänka att denna trötthet och huvudvärk inte bara handlar om min Ullaredsresa i fredags utan att de senaste veckornas jobbiga tid börjar ta ut sin rätt.

Min plan nu är att försöka ta hand om mig själv så mycket som möjligt och på alla möjliga sätt. Träna så klart, för att fokusera på annat och rensa huvudet och få en massa endorfiner i kroppen. Hänga i soffan och bara slappa! Försöka äta nyttigare, framför allt mindre socker då jag känner att om jag äter mycket socker så går pulsen upp och jag går lättare upp i varv. YOGA!!! Superviktigt att jag håller fast vid min yoga. I yogan kan jag landa, samla mig och hämta styrka.

Jag har alltså nu en plan. Det gäller också att hålla fast vid den. Superviktigt!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu