22 MarLite sviter efter Ullaredsresan

Ja då är det söndag kväll igen och Så ska det låta på tvn ……. igen. Känns som om det var nyss veckorna bara rusar väg och för att inte tala om helgerna som bara säger swish så är de borta. Även denna helg som för mig varade i tre hela dagar eftersom jag var ledig i fredags. Jag var med ett gäng tjejer på den årliga Ullaredsresan. Jag hade verkligen längtat denna gång, mer än någonsin. Inte bara till shoppingen utan till hela resan. Bara att komma iväg och släppa allt som är jobbigt. Skratta och prata en massa och så shoppa förstås. Det är ju alltid kul :) . Och det blev lyckat! Jag kom hem med en hel massa påsar och vi fikade och åt och hade trevligt!

Hur gick det då för en fd utbränd med jobbigt ryggskott för 1,5 år sedan att gå upp 03:30 och sitta och prata i bilen en massa timmar och shoppa i en massa, massa timmar. Jo, jag har åter igen fått kvittens på att jag tränat ryggen bra för jag har knappt alls haft ont i ryggen varken i fredags eller efteråt. Jag är så glad och tacksam för det! Jag tyckte också att jag var ganska pigg i bilen på vägen hem. Var riktigt nöjd över det, men har insett i efterhand att det nog bara berodde på sockerkicken jag fick av godispåsen :) .  För jag har varit ganska yr i huvudet hela helgen. Jag var totalt slut i fredags kväll efter Lets dance så jag lade mig tidigt. Sedan försökte jag verkligen sova lite längre igår morse men det var svårt. Det rörde i huvudet hela tiden. Jag var tvungen att vila och köra guidade meditationer i går eftermiddag. Då blev det något bättre. Men innan jag lade mig igår kväll var jag ganska ”gungig” i huvudet. Men jag har varit trött även idag även om jag sov till halv 8 i morse. Tog en liten powernap på eftermiddagen. Men nu ikväll känns det faktiskt bättre.
Ibland känns det som om det handlar om tiden. Att jag inte kan påskynda återhämtningen hur mycket jag än vilar. Däremot så vet jag ju att om jag gör ännu mera saker när jag redan är yr och trött så blir det mycket värre.
Även om jag överansträngt mig en hel del och fått lida fysiskt för det i helgen så var det värt det, för psykiskt var det guld värt. Ytterligare ett bevis på att mina symptom är fysiska. Psykiskt mådde jag jättebra men min hjärna blev överansträngd av alla intryck och för lite sömn.

Men efter ytterligare en natts sömn så hoppas jag att jag är redo för en ny arbetsvecka.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu