17 AugRensa upp och vänta in själen!

Bli stark och rensa i röran och ät vegetariskt! Det var de orden som mötte mig när jag öppnade min privata mailbox för en stund sedan. Det handlade om reklam för olika böcker som man kunde beställa från Adlibris. Men det stämde in på några av de tankar som har snurrat runt i min skalle de senaste dagarna. Kanske inte äta vegetariskt för det är inte min grej. Men däremot rensa upp i röran i mitt liv både i huvudet och fysiskt i huset. Det är dags att göra det nu och lämna plats för nya saker. Ta tag i saker som jag gått och dragit på ett tag! Se över vad jag vill prioritera i mitt liv. Se över vad  som är viktigt för mig! Tror att det kommer att ge styrka och ro i själen.

Bli stark, inte bara i själen utan även i kroppen. Det är något som jag redan vet att jag vill och måste prioritera för att må bra. Det har jag ju redan börjat med. Jag var ju på gymmet i förra veckan. Har också yogat lite de senaste dagarna. Det senare stärker ju både kroppen och själen.

Nu väntar en intensiv vecka på jobbet med en hel massa möten inplanerade. Det innebär att det är extra viktigt att jag tar mig tid till att rensa huvudet med någon form av träning men också att jag bara sitter ner och  väntar in själen. Det är inte det lättaste men jätteviktigt att komma ikapp sig själv innan man kör på med nya saker.

Mitt motto för denna vecka blir alltså:

Rensa upp i röran samt stanna upp och vänta in själen!

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu