28 MarÅterhämtning pågår

Vilket underbart väder det har varit idag. Solen har lyst på alldeles blå himmel hela dagen och det har varit riktigt varmt för att vara i mars. Min dag började med en längre morgonpromenad med vovven. Fåglarna kvittrade och det var lugnt och stilla ute. Det var bra verkligen bra för mitt huvud som inte värkte lika mycket i morse som igår. Skönt!  

Jag bestämde mig också för att jobba hemifrån idag pga huvudvärken jag hade igår. Jag hade dessutom flera möten via datorn på förmiddagen. Så för jobbets del fungerade det lika bra att sitta hemma. Dessutom blir det inte lika rörigt att sitta hemma som att vara på jobbet där det är en hel del liv och rörelse. Och jag jobbar verkligen just nu på att återhämta mig. Det är prio ett just nu. Skönt att det är helg och att jag inte har så mycket planerat. Funderar på att röja lite i trädgården och kanske plantera några penséer. Det ska ju bli sol i helgen också.

Att påta i trädgården anses ju vara väldigt läkande för kropp och själ. Vet att jag läste om någon trädgård som finns i Köpenhamn som är anlagd för att hjälpa utbrända att återhämta sig. Och det är säkert sant. Man jobbar med kroppen i lugnt tempo och tankarna kan snurra fritt i huvudet medans man jobbar. Det låter verkligen skönt!

Välkommen helg och underbara vår!

SANYO DIGITAL CAMERA

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu