27 MarIdag har jag fått betala!

Idag har har jag fått betala för allt jag gjort den senaste veckan. Huvudet har värkt hela dagen och jag har känt mig trög och haft svårt att uttrycka mig. Det är verkligen jobbigt att känna att man inte kan uttrycka sig och att orden ibland kommer ut fel. Man känner sig faktiskt lite dum i huvudet. Det är inte direkt bra för självfötroendet :) .  Det var underbara dagar i England som jag absolut inte vill ha ogjorda även om det kostar lite överansträngning av huvudet. Det blev ju inte så mycket vila och dagen efter var det ju ny jobbvecka. Igår var jag dessutom med min mamma till sjukhuset under några timmar. Sedan jobbade jag lite när jag kom hem. Så det är ju inte så konstigt att jag fått betala för allt idag. Tur att det är fredag imorgon!

Efter jobbet valde jag mellan att lägga mig och vila och att åka ut till skogen med vovven. Eftersom solen sken så blev det skogen. Det var lugnt och stilla och vackert. Det var verkligen balsam för kropp och själ. Och kroppen orkar!  Det är så skönt!  Den är inte slut utan det är huvudet som är överansträngt. Men efter en god natts sömn, ska lägga mig tidigt, så hoppas jag att jag känner mig lite mer utvilad och piggare när jag vaknar i morgon bitti. Jag har ett möte på engelska i morgon så jag behöver verkligen vara lite mera alert än jag varit idag.

Men trots att det känts lite tungt idag så lever jag på energin och mina positiva minnen från London! Det var verkligen en boost för psyket!

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu