25 MarEn tisdag i trötthetens tecken

Ikväll är jag trött! Inte så konstigt kanske efter en fullspäckad helg. Det har gått ganska bra på jobbet ändå idag. Det jag känt mest av idag är min oförmåga att uttrycka mig. Flera gånger idag när jag skulle berätta saker kände jag hur jag snärjde in mig i en massa ord. Det kändes verkligen som om kollegorna inte fattade vad jag menade.. Det är så fruktansvärt frustrerande att höra sig själv svamla en massa och inte riktigt få fram det jag vill.  Det konstiga var att ingen sa något.

Jag är väldigt tacksam mot min rygg som varit så snäll mot mig idag trots alla timmars gående unde helgen. Tror nog att jag kan träna på gymmet i morgon eller på torsdag. Längtar verkligen att få komma igång ordentligt med träningen.  Idag var jag för trött. Dessutom kom min lilla sessa på besök och det blev presentutdelning. Ja, jag hade så klart shoppat en massa till henne. Det fanns såååå mycket gulligt i London. Tur att vi skulle flyga hem och det fanns en  maxvikt på bagaget annars hade jag nog shoppat upp hela flickavdelningen på Primark :) .

Haha oj, så galet det höll på att bli. Förstår inte varför Ipaden föreslår viss ord. När jag skrev raden dessutom kom min lilla sessa på besök  så föreslog Ipaden  min lilll-Lövis ……. Hur fasiken kan den föreslå det? :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu