24 MarI miss you already!

Gammal kärlek rostar aldrig :) .  Mitt hjärta klappar fortfarande för London. Jag kände det så tydligt under min alltför korta vistelse i den engelska huvudstaden i helgen. Det är en mysig stad med gamla byggnader och gröna parker och trots att den är så stor så känns den inte så stor. Varje gång jag är där så slås jag av att människorna är så trevliga. De har alltid ett vänligt ord. Och råkar dom stöta emot en i en affär eller i tunnelbanan så kommer det alltid ett sorry.

Det var en jättebra helg med en hel del shopping och en riktigt bra feelgood musikal: Mamma Mia. Dottern och jag hade ett lite eget äventyr när vi åkte cykeltaxi med en jättetrevlig engelsman som förare. Och oj, vad det gick undan. Det var mer än en gång somvi undrade om han skulle lyckas ta svängen utan att vippa. Men det gick :) . Ett tips till dom som ska åka cykeltaxi: Köp inte en mugg med kaffe innan för jag lovar att det bara är hälften kvar i muggen när du kommer fram. Resten är på kläder och påsar och överallt :) .

Hur skötte sig min kropp då? Jo, ganska bra faktiskt. Ryggen fick godkänt, med hjälp av lite panodil och tre varma bad ( japp, jag hann bada tre gånger på den korta tiden) så gick det riktigt bra. Orken får jag nog faktiskt ge ett VG. Jag är mycket nöjd över att jag hade så mycket ork att jag orkade gå runt i flera timmar. Måste nog tacka träningen för det. Huvudet då? Knappt godkänt skulle jag nog säga. På kvällarna har jag varit riktigt vimmelkantig, trött och trög. Jag vaknade också tidigt på morgonen och det pulserade rejält i huvudet och jag svettades som sjutton. Det är lite läskigt faktiskt när det pulserar så hårt i huvudet.Men det är klart att hjärnan har väl gått på högtryck för att hinna med att bearbeta alla intryck. Bara alla människor som rör sig runt omkring och alla saker man måste se i affärerna är ju intryck. Positivt är i alla fall att jag återhämtar mig en hel del på natten, även om jag inte återhäntar mig helt och hållet.

Idag tog jag ansvar för min hälsa och beslutade att jobba hemifrån. Allt för att minska på intryck och kunna sova lite längre på morgonen. Mycket bra beslut! Jag kände att jag faktiskt återhämtade mig  lite grand under dagen även om jag just nu är supertrött och känner mig seg i huvudet. Men efter ytterligare en natts sömn så hoppas jag att jag återhämtat mig ännu mera och kan åka till jobbet och arbeta.

En sak är säker! Jag SKA till London igen!!!!!!!!

London

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu