29 JunSemester

Ja, det är faktiskt semester! Hela fyra veckor! Underbart! Har inte riktigt fattat det än. Men det kommer kanske på måndag när jag slipper att gå upp tidigt! Ska bli så skönt. Jag behöver verkligen semester. Det känns som om det var länge sedan jag var riktigt ledig. Förra sommaren var jag ju visserligen hemma men jag var ju sjuk även om jag mådde lite bättre i somras.  Dessutom sprang det en massa hantverkare ut och in hela sommaren och fixade med vårt badrum Det var verkligen svårt att få lugn och ro då. Man visste aldrig när dom kom. 

Idag har jag varit och inhandlat mig två nya semesterböcker . Längtar efter att börja läsa. Plocka fram solstolen och fixa en kopp kaffe och sätta sig i solen. Det är semester för mig! Nästan alla bitarna är på plats nu: Semester, böcker, kaffe och solstol, men var är solen? När jag tittar ut nu är det väldigt mörka moln och det ser ut att kunna börja regna när som helst. Jag får väl byta ut solstolen mot soffan idag.

Men först ska jag sova en timme. Vi var borta hos goda vänner igår kväll på grillfest. Verkligen jättetrevligt. Det var en ny blandning av vänner som alla kände varandra mer eller mindre sedan tidigare men vi har aldrig träffats  på samma fest tidigare. Kul med lite nya konstilationer!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu