27 JunDen obotliga tidsoptimisten!

Ja, det är jag det. Även om jag har blivit betydligt mycket bättre sedan jag gick in i väggen första gången. Jag kommer faktiskt numera nästan alltid i tid. Inte för tidigt utan ganska precis i rätt tid. Men, ett stort MEN, om något oförutsett dyker upp, det räcker att något extra dyker upp som tar 5 minuter, så hinner jag inte tid. I min lilla tidsberäkning ingår inte oförutsedda saker utan allt måste gå planenligt. Då hinner jag i tid.

Råkade ut för det lilla oförutsedda idag på gymmet. Jag skulle bli hämtad utanför gymmet 18.50. Jag gick ner och skulle duscha precis i tid så att jag skulle bli klar till tio i sju. Men precis när jag skulle kliva in i duschen så ropar de i högtalarna att manlig personal var på väg in i damernas omklädningsrum och skulle städa. Det kändes inte helt kul att gå in i duschen då :) . Det var nog tur att jag inte gjorde för in kom en ung sommarjobbare som knappt vågade titta på oss i omklädningsrummet. Han hade nog tyckt det var minst lika pinsamt som jag om jag gått in i duschen :) . Hursomhelst, han var noggrann och det tog nog fem minuter att städa vilket gjorde att jag kom fem minuter senare än jag räknat med.

Jag måste bli bättre på att lägga in lite luft i min tidsberäkning så att jag kommer i tid även när det händer oförutsedda saker :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu