23 JunIrriterad och orolig gnällkärring

Nu är jag riktigt trött på att ha ont i ryggen. I morse var det värre igen trots att jag inte gjort de något jobbigt för ryggen igår. Det kan ju vara badmintonspelande på midsommarafton som gjorde sig påmint idag. Hursomhelst så trotsade jag ryggontet och gick en promenad med stavarna i skogen i morse. Det var jätteskönt satt komma ut i den lugna tysta skogen men tyvärr blev ryggen ännu värre. Så idag har jag känt mig som en ”gnällkärring”:). Jag är mycket irriterad, milt sagt, på att jag inte kan träna som jag vill. Det tar på humöret. Jag längtar upp till gymmet men jag vet inte riktigt vad jag kan och inte kan göra. Jag vill ju inte att det ska bli värre. England och London närmar sig med stormsteg. Vill absolut inte ha ont i ryggen då.  Frågan är vad som är bäst. Träna lite eller bara vila. Jag har tid hos en sjukgymnast 1:a juli som förhoppningsvis kan tala om hur jag ska göra. Tyvärr är det ju en hel vecka dit.

En annan sak som upptagit mina tankar de senaste dagarna är hur frustrerande det är att man inte kan påverka sina vuxna barn längre. Jag har försökt få min son att inte ta bilen upp till sin kompis idag som bor 56 mil härifrån. Han har ju inte jättestor körvana precis. Som längst har han väl kört nio mil. Dessutom en dag som denna när jättemånga människor åker hem från midsommarfirande. Dessutom så hade han inte riktigt koll på hur han skulle åka heller. Det ordnar sig tyckte han. Han var inte heller orolig själv för att köra så långt. Det är bara mamma som är orolig :) . Tidigare gånger som han besökt kompisen har han åkt tåg. Det hade en orolig mamma tyckt varit betydligt tryggare :) . Nu väntar jag på att han snart ska höra av sig . Han borde vara framme snart!

3 Responses to “Irriterad och orolig gnällkärring”

  1. svensk skriver:

    Jag vet en fantastisk läkare som du kan gå till. Han är oerhört duktig och kunnig

  2. sujohan skriver:

    Hej och tack för tipsen mot ryggvärken.
    Idag gick jag i lugn takt hem från jobbet. Det tog en kvart och det gick bra. Men så fort jag går lite längre så får jag ont.
    Men som du säger man får nog prova sig fram. Idag var jag på gymmet och tränade men undvek rygg och magövningar. Får se hur det
    känns imorgon :) .

  3. Sandra skriver:

    Hej,fin blogg du har. Har läst lite, och ville bara säga att jag vet hur det känns att ha ont i ryggen. Det är inte roligt alls. Det jag gör när jag har grymt ont i ryggen, tar jag några värktabletter och försöker sova bort ryggsmärtorna och försöker ta det lugnt. Då brukar det försvinna ett tag.. Många säger att vara ute och gå är ett bra sett att lindra smärtor i ryggen men för mig är det inte så. Kanske funkar på dig. Värd och testa olika.. ( många säger att när man går mycket så hjälper det) Finns olika metoder som man kan prova.. :) Testa va ute och gå utan stavar och gå lugnt.. :) Lycka till..

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu