22 JunDagen efter!

Idag måste vara den största ”dagen efter-dagen” tillsammans med nyårsdagen på hela året. Det är tyst och lugnt ute och de flesta ligger och drar sig länge i sängen. Precis som jag. Jag gick inte upp förrän kl 11. De sista gästerna gick hem vid halv ett så det blev inte så sent. Ganska lagom faktiskt. Men jag vaknade av telefonen vid fyra-tiden i morse av min ena dotter som hade kramper och jätteont i magen. Hon är ensam och blev självklart orolig när hon hade så ont. Jag rådde henne att ringa 1177 för att höra vad de sa. De tyckte att hon kunde avvakta en timme och se om det blev bättre. Det gjorde hon och sedan ringde hon mig. Det var lite bättre då så vi bestämde att hon skulle försöka sova en stund. Så klockan var nog närmare halv sex när jag somnade om och sov sedan som en stock till halv elva.

Det blev en trevlig midsommarafton med rundbadminton och musikquiz och en massa mat och fika förstås. Det utlovade ovädret med regn och åska höll sig borta och vi kunde sitta ute hela kvällen. T o m myggen höll sig på sin kant igår kväll.

Trots att jag trotsade ryggont igår och spelade badminton så är värken inte värre än igår i morse. Det är positivt.Men det kan ju bero på att jag börjat smörja med Voltaren Gel igen. Önskar verkligen att ryggen skulle bli bra snart. Nu när jag äntligen känner att jag har energi till att träna så kan jag inte för ryggen. Lite surt, faktiskt!

Det blir faktiskt inte bara ”Dagen efter-vila” idag för mig. Idag är det nämligen exakt 25 år sedan som jag födde min första älskade dotter. Tänk vad fort tiden gått. Hela 25 år! Hon ska självklart firas idag med tårta och paket!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu