31 MarViktigt att ta hand om sig i tuffa tider!

Det är tuffa tider nu! Riktigt tungt! Igår sa jag ”Hej då” till fem av mina kollegor. Ytterligare två slutade för en månad sedan. Det blir så tomt och jag kommer att sakna dom. Faktiskt allihopa :) . Stämningen och energin på kontoret igår var väldigt avslagen och tung.

Jag känner att nu är det jätteviktigt att jag tar hand om min hälsa så jag får tillbaka min energi igen.
Och jag började redan igår kväll. Avbokade ett instruktörslett pass som jag aldrig varit på förut. Kände att jag nog inte kunde ta in något nytt just då. I stället gick jag upp till gymmet och bara var inne i min egen bubbla när jag tränade. Det funkade bra och jag kände att jag hade bra ork samtidigt som jag rensade och vilade min hjärna. Jag bestämde också att jag skulle jobba hemifrån idag för att kunna jobba i lugn och ro och kunna återhämta mig. Jag hade inget möte inbokat så det blev en lugn dag med en hel del punkter avverkade på min ”Att göra lista”. Jag kände att jag återhämtade mig riktigt bra.
Passade också på att ta ut en friskvårdstimme på eftermiddagen och åkte ut i skogen med vovven. Det var också avkopplande och jag känner hur jag återhämtar mig. Det är verkligen skönt att se att det trots allt inte behövs jättemycket för att jag ska återhämta mig.
Nu ikväll har jag yogat. Letade fram Malin Berghagens yogaskiva. Och med hennes lugna guidade röst och sköna musik gjorde jag sköna yogarörelser som verkligen fick mig att slappna av. När jag satt i den avslutande yogaställningen kände jag ett lugn i hela kroppen. UNDERBART!
Tack yogan för att du finns!

I morgon ska jag åka in till kontoret och jobba igen och jag känner mig redo och betydligt starkare och mer återhämtad än jag var igår när jag lämnade kontoret!

KoOntenan: Det ger resultat att ta hand om sig och sin hälsa!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu