28 FebTrött och fundersam!

Jag är verkligen galet trött efter denna influensa. För bara två veckor sedan var jag i Stockholm och orkade gå på stan hur länge som helst. Och idag gick jag på stan i två timmar och var så slut när jag kom hem att jag somnade i soffan. Och det hör verkligen inte till vanligheterna. Skitinfluensa !! Men det är väl bara att gilla läget och vila när tröttheten kommer men samtidigt ändå försöka göra lite saker. Gissar att det blir dubbelt så jobbigt att komma igång sedan om jag ligger och vilar hela dagarna.
Och jag vill verkligen komma igång nu. Men jag gissar att det inte får gå för fort utan sakta men säkert ta mig tillbaka. I morse gick vi i alla fall en kort promenad i sakta mak i skogen med vovven. Det var verkligen skönt att komma ut i naturen och få lite frisk luft. Kanske att det kan påskynda tillfrisknandet.

För övrigt är det många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Det känns som om jag skulle behöva en förändring just nu. Vad vill jag göra? Vad vill jag jobba med?  Oj, det låter visst som en begynnande 50 års kris. Jag som inte skull ha någon 50 års kris :) .
Hur som helst så finns det mycket som  jag skulle kunna tänka mig att jobba med, som hälsofrågor t ex. Men det mesta kräver någon form av utbildning eller erfarenhet. Det jag vet är att det blir en förändring av min roll på jobbet som säkert kan bli både rolig och bra. Men om jag ska göra något annat så är det dags nu. Jag blir ju inte yngre, snart är det mycket svårare.
Meningen är kanske att jag ska ta det lugnt nu och vila och fundera mycket just nu i stället för att fara runt . Helt klart är att jag behöver ta mig en riktigt funderare.

nalle puh4

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu