25 FebIngen träning så här i sviterna efter influensan

Jag behöver träna, nu!!! Få lyfta riktigt tungt i maskinerna! Köra stenhårda magövningar! Köra hård kondition på crosstrainern! Släppa allting som är jobbigt!!!!
Men det går inte. Jag får ge mig till tåls, kanske ända tills nästa vecka. Förkylningen och hostan ger inte med sig. Och jag är supertrött efter influensan. Igår, efter att ha jobbat första dagen efter influensan, var jag jättetrött. Och då hade jag ändå jobbat hemma. Idag var jag i Norrköping och jobbade men det kändes som om jag jobbade i ultra rapid :) . Så seg var jag.
Men efter att ha googlat lite på influensa (vad gjorde man utan google) så står det att det kan ta både en och två veckor innan man får tillbaka orken efter en influensa. Så det är säkert normalt att känna så här. Jag funderar lite på om det tar längre tid för mig som varit utbränd så nyligen, att återhämta mig än för en person som inte varit utbränd. Tja, det får väl tiden utvisa antar jag. Men jag håller tummarna för att jag kan träna lite lätt redan nästa vecka.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu