23 DecHo, ho från tomteverkstan…

Här kommer en liten hälsning från Tomteverkstan där det pågår paketinslagning för fullt. Det blir inte så många paket som vi brukar köpa. Vi har dragit ner på julklappsinköpen förutom till barnbarnet förstås. Jag älskar att köpa julklappar till henne. Skulle kunna köpa hur många som helst :) . Det är så kul. Granen är intagen. Dock inte klädd ännu. Det blir imorgon kväll när barnen kommer. Då blir det först att klä granen. Kommer att gå åt många kulor då den är STOR, mycket stor. Men den blir säkert fin. När granen är klädd ska vi tjuvstarta lite på skinkan i form av en skinksmörgås. Sedan blir det julgodis. Allt enligt tradition, förstås :) . Fast vi har frångått traditionen lite och börjat slå in julklappar redan idag. Oftast brukar paketinslagningen ske dagen före julafton under uppesittarkvällen på tv. Men det funkade faktiskt idag också :)

Och jag har ett stort traditionsbrott att erkänna :) . Vet inte när det hände senast eller om det någonsin hänt tidigare. Kanske 2001 när jag var riktigt sjuk. Minns inte riktigt. Vad har jag begått för traditionsbrott då? Jo, jag har inte bakat pepparkakor i år. Hujedamej !!!! Jag försökte med alla medel att få till en tid för att baka pepparkakor men jag fick inte ihop det. Det fanns helt enkelt ingen tid.  :(.    Fast helt ärligt så är det faktiskt helt ok. Jag skulle ändå gått och småätit en massa pepparkakor och vad hade vågen sagt om det :) .

Nej, nu är det dags att återgå till tomteverkstan och slå in de sista paketen! I morgon blir det att feja och göra julfint här hemma.

 

julklappar

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu