23 DecDan före doppardan!

Lugnet har lagt sig här hemma. Barnen har gått hem till sitt och det är bara jag och Lasse Kronér med gäster som är vakna.Julgranen är klädd och lyser så fint. Den blev verkligen jättefin även om jag först tyckte att den var lite stor. Första julskinkmackan är uppäten. Tror aldrig den smakar så bra som kvällen före julafton. Jultryfflarna har vi också tjuvsmakat på. De, däremot, smakar förmodligen bättre i morgon. De behöver ligga och mogna lite. Har till och med fått en tidig julklapp ! Oväntad, men underbar!

Julstädningen gick som en dans och jag fick inte ont i ryggen. Yes! Gymmandet har givit resultat!! Och jag känner så tydligt hur viktigt  det är att träna upp kroppen så att den blir stark för att ha ork att klara av vardagen och inte få ont.

Jag borde gå och lägga mig men jag vill inte att den här dagen ska ta slut. Det är en av de bästa dagarna, eller egentligen kvällen, på hela året. Det är lugnt och skönt och det finns en förväntan inför morgondagen. För min egen del handlar det inte om julklapparna utan själva firandet. Med barn och barnbarn, mamma och syster med familj.  Det ska bli trevligt!

Vill önska er alla en riktigt GOD JUL!!!

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu