16 DecTomten! Jag vill ha ett badkar!

Vissa dagar längtar jag mer än andra efter att sänka ner min onda och frusna kropp i ett hett bad. Det är inte samma sak att ligga under en filt i soffan. Det är också skönt men det blir ändå inte samma sak som att ligga i varmt och mjukgörande vatten som lugnar ner hela sinnet och kroppen.

Nu har jag ingen som jag kan gå och bada hos. Förut så hade den ena dottern badkar i sin lägenhet men efter att hon flyttat ihop med sin kille i en annan lägenhet har inte hon heller badkar. Vart ska det sluta? Inte en enda lägenhet verkar ha badkar längre :) .

Efter jobbet idag gick vi på stan och skulle göra de sista julklappsinköpen. Och vi hann köpa några julklappar innan svettningarna kom och energin tog slut. Skit också! Det är så obehagligt. Så det var bara att ge upp inköpen, köpa en chokladbit och bege sig hemåt. Och med två julklappar kvar att köpa. :( . Anledningen att jag tog slut idag var förmodligen mitt hårda träningspass igår + att jag i stort sett hela dagen suttit i möten och varit koncentrerad. Tror att det sistnämnda var den stora bidragande orsaken till att jag tog slut. Jag vet ju av tidigare erfarenheter att långa möten med full koncentration tar väldigt mycket energi. Men efter lite mat så mår jag betydligt bättre nu. Har bara lite huvudvärk kvar samt ont i ryggen efter träningen igår. Men summa summarum så är sträckan fram till att jag tar slut är betydligt längre nu än t ex för ett halvår sedan. Så det är väldigt positivt! Och nu är det snart långledigt! Härligt!

Undrar om man skulle önska sig ett badkar av Tomten :) . Kanske ett sådant här:

badkar

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu