21 SepViktigt att fylla sin tid!

Vi kom hem igår natt vid ett-tiden efter att har tillbringat några semesterdagar i Kroatiska Zadar. Även om det inte blev så många dagar så kändes det verkligen som semester. Vi levde semesterliv med sol och bad och nya upplevelser  och miljöer. Vi var ute och åt på mysiga resturanger där man fortfarande kunde sitta ute på kvällen i bara en tunn tröja och klänning. Vi sa igår när vi åkte hem att hade vi tagit semester i två dagar och bara varit hemma hade dagarna bara försvunnit och vips hade helgen varit slut och det var dags att börja jobba igen. Visst har dagarna gått fort nu också men vi har fyllt dagarna med en massa upplevelser under tiden.

Jag är verkligen, som jag skrev i ett tidigare inlägg,  fortfarande inne på att det är viktigt att fylla sina dagar med innehåll. Innehållet behöver inte varje dag eller varje helg vara nya upplevelser och saker att göra men då och då är roligt att se och uppleva nya mlijöer och saker. Sedan kan innehållet också bestå av mysiga stunder med nära och kära. Det är minst lika viktigt.

Mellan de mera innehållsrika dagarn behöver vi alla, men speciellt om man som jag är fd, fylla dagarna med vila och återhämtning för att fylla på energin. Om vi inte gör det tar energin slut, lite fortare för oss som är närmare ”väggen” än för andra. Det är ju tyvärr så att även det roliga kostar energi. Idag har jag fyllt min dag med återhämtning och påfyllning av energin. Jag har slumrat i soffan, läst lite och slumrat igen. Och ikväll blir det slötittande framför tvn. En riktig dag alltså av återhämtning och energipåfyllning.

Här kommer en bild på vackra Zadar.

IMG_0756-liten

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu