15 SepTräning – bra för humöret :)

Det blev hårdkörning på gymmet idag igen. Fy fasiken vad jag mår bra av att träna hårt. Fick tips om att jag skulle skriva ner hur många repitioner jag gör och hur mycket vikt jag lägger på så att jag lättare ser att jag blir starkare. Det är något jag inte riktigt ser idag. Det känns ibland som om man tränar och tränar och inte ser något resultat. Så det var ett bra tips. Det ska jag nog införa.

Det är extra viktigt för mig psykiskt just nu att träna.  Jag blir alltid glad och positiv efter att ha tränat. Det behövs just nu när jag tycker att det är lite tungt på jobbet.  Jag saknar den gamla tiden då vi hade mera sammanhållning och det var mycket diskussioner både kring arbetsuppgifterna och annat. Jag saknar också ett bollplank att bolla idéer med. Jag har visserligen några Stockholmare jag kan bolla idéer med  någon gång ibland men det är inte samma sak att diskutera över telefonen som live.

Att träna sig till glädje och positivitet är ju jättebra för stunden Men jag behöver göra något mera varaktigt åt min situation.  Kan ju inte träna som en galning hela tiden:).

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu