13 SepMin bragd :)

Yeees!!!!!! Idag har uppnått ett av mina mål jag har på min väg att bli frisk. Och det är faktiskt så att jag inte ens uppnådde det efter min första utbrändhet. Det berodde nog i och för sig på att jag inte riktigt vågade prova. När jag tränade som mest för ca 4 – 5år sedan borde jag ha klarat det men pga av min rädsla att ta slut och bli yr och vimsig vågade jag inte prova. Man kan ju tro att jag har gjort världens bragd nu men så är det ju inte. Jo för mig kanske :) . Vad är då min bragd?

Jo ,jag har powerwalkat en hel mil. Det har jag inte gjort sedan 2001. Och det gick jättebra även om jag var jättetrött när vi var halvvägs. Då funderade jag på om jag verkligen skulle klara det. Men det hade varit väldigt mycket uppför hela första sträckan. Så när det planade ut så fick jag tillbaka min enerergi och det gick mycket lättare.  Även om jag var lite fundersam där efter halva sträckan om jag skulle klara hela milen så var jag konstigt nog inte orolig att jag skulle bli yr och vimsig. Jag var inte alls orolig innan jag gick iväg heller utan såg verkligen fram emot promenaden. Jag har ju gått några träningspromenader som varit upp mot 6 km de senaste veckorna så jag var ganska säker på att det skulle funka.

Jag gick tillsammans med mellandottern och vi pratade hela tiden mellan flåsandet så hon och jag fick samtidigt lite kvalitetstid tillsammans. Det är så roligt att ha fyra vuxna barn att umgås med.

Nu ska jag fira med choklamousse.Det tycker jag att jag är värd :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu