30 JulThe other way around

Nu hoppar jag tillbaka till min gamla blogg igen. Hemsidan får ligga vilande ett tag. Den var väldigt svår att hitta så det känns roligare att blogga här igen. Ska se om jag kan förbättra den lite istället.

Idag har varit en lugn och skön dag. Kroppen har fått en välbehövlig återhämtning i form av lite svalare väder. Skönt! Dagen har tillbringats på balkongen med en bra bok  men med ett kort avbrott för en fika hemma hos dottern och lite mys med barnbarnet, Det är så skönt att kunna läsa igenHar ju inte riktigt kunnat gjort det sedan förra sommarsemestern. Nu har jag precis läst ut en bok som hette Sommarboken, skriven av Emylia Hall. Lite annorlunda bok men väldigt bra och jag kan rekommendera den varmt. En sådan bok som man inte kan lägga ifrån sig.

Jag började morgonen med en timmes yoga. Det var också välbehövligt för kropp och själ. Jag körde Ulrica Norbergs dvd med poweryoga. Tufft men skönt pass. De senaste veckorna har det tyvärr varit alldeles för varmt att yoga vilket kändes av i morse när jag yogade. Jag var ganska stel. När jag inte yogat på ett tag och kör igång med ett yogapass känner jag ofta att jag inte är balanserad i kroppen mellan höger och vänster sida. Oftast är jag mera stel i vänster sida. Det brukar bli bättre om jag tränar yoga några gånger med inte alltför många dagar emellan. Så nu ska jag försöka hänga i med yogan ett tag även om det är lite varmt. Jag kan ju köra ett kortare pass.

Nu ska dagen avslutas med en film – Var Veum. Min nya favoritdeckare. Det är också avkoppling

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu