09 JunLite av varje!

Jag har varit riktigt dålig på att blogga senaste dagarna. Och jag har inte ens någon bra ursäkt varför jag inte bloggat. Tredagars-helgen var ganska bra. Vädret var fint och vi hade trevlig grillning och kortspel i lördags med sonen och hans flickvän.  Ja, jag blev ärkeskitgubbe denna gång:). Det varar tills nästa gång vi spelar. Så jag får se till att vi kör en ny spelomgång fort som sjutton :) . Mindre bra var att mitt lilla barnbarn inte mått så bra. Vi vet inte riktigt vad som varit fel men hon var jätteslö både i fredags och halva dagen igår. Ingen feber och inte alls likt henne. Så jag har varit ganska orolig. Men igår så var de på sjukan och hon var tydligen väldigt svullen i halsen och det var antagligen orsaken till att hon inte åt och i sin tur blev slö. Men idag har hon varit mycket piggare så nu hoppas jag att det vänt och hon blir piggare och piggare.

I morse var jag jättetrött när jag vaknade. Jag börjar känna att det skulle vara läge med lite semester snart. Det är ju så svårt att komma i säng på kvällarna och komma upp på mornarna. Men jag har någr veckor kvar att jobba innan det blir ledigt.

Men jag känner att alla de här extra lediga dagarna senaste tiden tillsammans med Mallorcaresan har gjort gott för min hälsa. Det känns som om jag kommit upp lite till på stegen. Det känns superskönt att kunna konstatera det.

Jag har också en plan att minska ner på sockret. Det är ju bra för vikten,  så klart, men också bra för huvudet. Jag har insett att jag är väldigt känslig  för socker och snabba kolhydrater numera. Äter jag för mycket känner jag direkt att jag blir mera uppe i varv och speedad. Så minskning av socker och snabba kolhydrater skulle förmodligen underlätta  en hel del i kampen mot utbrändheten.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu