04 JunStanna i den jobbiga känslan och den klingar av.

Det var lite jobbigt på jobbet idag. Det är lite oklart hur min tjänst kommer att se ut framöver. Jag som inte brukar ha problem med förändringar känner så här i kölvatnnet av utbrändheten att jag har lite svårare att ta förändringar just nu. Egentligen är det nog inte förändringarna i sig utan ovissheten hur saker och ting ska bli som är jobbig. Jag har mycket större behov idag av att veta hur saker och ting förhåller sig och att allting är tydligt och klart. Det gäller inte bara jobbet utan inom alla områden.

Jag kände när jag kom hem att jag helst inte ville tänka på det jobbiga utan tänka på något annat. Men jag har lärt mig av erfarenhet och från andra kloka personer att det är bra att stanna i den jobbiga känslan en stund och tänka på det jobbiga. Efter en stund klingar känslan av och det känns faktiskt lite bättre. Om jag inte gör det så går jag mer och ältar allting i bakhuvudet och det poppar upp då och då och blir mycket jobbigare.

Ikväll har jag tankat energi på gymmet. Hittade en ny maskin som jag testade. Gissar att det kommer att visa sig under morgondagen om den var bra i form av träningsvärk.

När jag kom hem därifrån var jag och hjälpte min mamma med lite saker. Det känns som om dagen varit lång eftersom jag gjort en massa saker efter jobbet idag. Det är posotivt. Sedan får jag nog tänka mig för och inte ha sådana dagar för ofta. Då skulle jag nog bli jättetrött.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu