28 MayMin stege!

Möten, möten, möten har min arbetsdag bestått av idag. Som tur var behövde jag inte hålla i något möte själv. Det blir inte lika mycket fokusering då som när man måste hålla i ett möte.  Men man måste ju ändå vara alert och lyssna. Förresten, jag höll ju faktiskt i två korta möten med ett par kollegor. I vilket fall som helst så gick det över förväntan. Jag var lite orolig att jag skulle bli för trött. Min plan var ju inte att ha en massa möten idag då jag efter jobbet skulle hem till vänninan och fika. Men det gick bra och jag var faktiskt inte superspeedad hemma hos henne som jag vet jag var senast jag var där. Jag har ju en förmåga att bli riktigt speedad om jag är för trött :) .

Det känns som om min hälsa går väldigt upp och ner för tillfället. Ena dagen känns det som om det inte kommer att fungera att arbeta heltid för att jag blir så trött och yr. Nästa dag är jag förvånad över hur mycket jag klarar av utan att bli trött. Lite skumt är det faktiskt. Jag brukar veta var jag står och ha bra koll på hur min kropp reagerar. Men inte nu! Förhoppningsvis står jag och pendlar mellan två steg på väg upp på stegen, inte neråt. Det vill jag inte tro. Förhoppningsvis tar jag ett kliv upp väldigt snart.

Tänkte att jag måste hitta en bild på min stege :) . Det får inte vara en sådan som går ner på andra sidan. Neråt ska jag inte, bara uppåt. Vad tycks om den här? Lite krokig är den, vilket passar bra :)

stege

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu