25 MayFirande hela helgen!

Jaha! Det var den helgen! Den har bara flugit iväg! Men den har varit bra! Jag har blivit firad på Mors Dag av alla mina barn i dagarna två. Avslutet på Mors Dagshelgen firades tillsammans med mamma syster, systerdotter och alla mina barn utom en och svärdotter på ett glassställe. Åt en jättesmarrig glass med annanas och grädde. Trevligt hade vi det också!

Jag har också unnat mig en gubbvila både idag och igår. Jag somnade gott i soffan till någon avslappnande meditation igår. Behövde det verkligen, speciellt igår. Min rygg var inte att leka med då. Det var länge sedan jag hade så ont och ändå gick jag på panodil. Det var inget kul men jag vet i alla fall varför jag fick ont. Vårt kylskåp fick för sig att lägga av i värmen i fredags eftermiddag. Visserligen hade det tjänat oss i snart 17 år så det var väl egentligen inte så konstigt att det gick sönder. Men det för ju med sig en massa saker förutom att man illa kvickt måste införskaffa sig ny kyl och frys. För 17 år sedan var ju standarden för kyl och frys lite lägre än idag vilket gjorde att för att få plats med ny kyl och frys fick vi offra två överskåp. Så det tog några timmar av plockande och städande för att få ordning på allting. Det är precis det som inte min rygg gillar. Men vi  har vädigt mycket plats i kylen numera :) .  Och ryggen känns betydligt mycket bättre idag. Jag vaknade i morse alldeles genomsvett på ryggen och benen så jag tror att kroppen och knoppen har bearbetat och jobbat med läkning en hel del i natt :) .

Jag har läst en hel del i helgen i min nya favorittidning Inspire  om kroppens förmåga att läka sig själv. Enligt experterna så sätter kroppen igång med att läka sig själv så fort man vilar och slappnar av. Det ska jag försöka bära med mig denna vecka. Kanske ta en liten powernap då och då för lite läkning.

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu