28 AprEn steg till upp på stegen är avklarat.

Yes! En milstolpe på vägen upp för stegen är avklarad.  Stockholm fram- och tillbaka med möten och jobb över dagen. Och det gick bra. Jag är så klart trött och har ont i huvudet men det funkade.  Jätteskönt! Men det började inte så bra med värsta och längsta köerna i Stockholm på uppväger. Det började redan i Huddinge och fortsatte en bit efter avfarten till Solna. Tror inte att jag kunde köra mer än max på tvåans växel under hela den sträckan. Mest var det krypfart på ettan. Så jag var rejält trött redan när jag kom dit så jag funderade verkligen på hur det skulle gå att ha möte och sedan köra hem. Men jag hann bara jobba typ 20 minuter innan det var dags att gå ut och äta lunch. De har ju ”bygglunch” i Väsby och går redan kl 11.  Men det var bra för mig eftersom jag då fick lite ny energi genom promenad och lite mat. Möte gick riktigt bra, över förväntan faktiskt men jag var verkligen jättesteg efteråt. Hade inte kunnat satt mig i bilen och åkt hem direkt efteråt. Bestämde mig för att sitta och göra lite lätt jobb innan jag åkte. Det gick väl så där.  Det var mycket sirap i skallen.

Efter en kopp kaffe och lite inköp av choklad och pepsi Max på Lidl så satte jag mig i bilen för att åka hem. Klockan var då nästan 17.00. Det var förstås lite köer på hemvägen också men det gick betydligt snabbare att ta sig genom stan än i morse.

Man ska definitivt inte underskatta choklad och kaffe som energigivare.  Inte heller låten Danza Cuduro. När energin från kaffet och mackan från Sillekrog hade försvunnit och jag började bli trött så kom den på radion, Danza Cuduro, som en skänk från ovan. Det finns väl ingen låt som man får så mycket energi av. Jag lovar att det funkar och skaka loss lite även när man kör bil :) .

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu