27 AprI morgon är det dags efter drygt två år ….

Jag vet att jag haft en hektisk vecka och att det är klart att jag blir trött. Men efter morgonpromenad och frukost och lite vattning i trädgården så tog energin slut. Jag blev skakig och darrig trots att jag nyss ätit en rejäl frukost. Och jag blir så himla besviken. Det blev inget mera trädgårdsjobb idag utan bara vila och sova. På eftermiddagen efter två portioner lasagne satt jag ute i solen och vilade. Så nu känner jag mig betydligt piggare men är fortfarande lite trött i benen.

I morgon kommer jag att ta ett litet kliv ut i det okända. För första gången sedan jag blev sjukskriven 2012 ska jag köra upp till Stockholm fram- och tillbaka över dagen för att vara med på ett möte på eftermiddagen. Lite nervös är jag för hur jag kommer orka hemresan när jag jobbat hela dagen. Men jag får väl stanna några gånger och köpa kaffe så jag blir lite piggare.

Efter förra utbrändheten tog det flera år innan jag vågade köra själv fram- och tillbaka över dagen till Stockholm. Jag åkte alltid tillsammans med min gamla vapendragare och kollega som jag jobbade mycket med tidigare. Inte förränhösten 2010 åkte jag själv första gången. Genomförkyld, men jag hade bestämt mig så därför åkte jag och det gick bra. Kanske att jag hade kunnat åka något halvår innan men jag var ofta jättetrött när vi åkte hem efter en dags jobb.  Det blev mest flams och skratt när vi åkte hem, trötta som vi var.

Men i morgon är det alltså dags. Drygt två år sedan jag gick hem för andra gången. Klart bättre än åtta år som det var förra gången. Men jag var ju i så mycket sämre skick första gången.

Mot den kungliga huvudstaden alltså! Det ska bli kul men som sagt lite nervöst!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu