25 FebFördel att arbeta hemifrån ibland.

Idag har jag jobbat hemifrån. Jag hade två möten på förmiddagen och vovven var tvungen att gå ut på lunchen så jag kunde inte åka till kontoret i Norrköping och jobba. På kontoret här är det dåligt med konferensrum och jag känner att det är svårt att sitta och ha möte ute i kontorslandskapet där kollegorna pratar och går fram och tillbaka. Jag har väldigt svårt att  koncentrera mig då. Så då satt jag hemma och jobbade och hade mina möten i lugn och ro. Lite ensamt blir det att jobba hemifrån men jag har ju ”kollegan” hos mig förstås. Fast han säger inte så mycket. Men han fikar gärna med mig,  ja i alla fall om det finns gott fikabraöd annars ligger han mest på golvet och sover :) .

Det är verkligen en stor fördel med det här arbetet att det faktiskt går att välja att arbeta hemifrån när man känner att det inte riktigt fungerar att vara på kontoret.

Kollegan och jag passade faktiskt på att gå en lite längre morgonpromenad i morse. Det var riktigt härligt med fågelkvitter och solen på väg upp. Jag fick verkligen vårkänslor. Härligt!

I morgon kommer min kollega från Stockholm ner och vi ska göra en massa processarbete. Låter lite  torrt kanske men jag tycker det är kul :) . Det ska bli trevligt att träffa henne igen.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu