24 FebHär kommer alla känslorna på en och samma gång!

Usch vad jag har ont i huvudet. Fick en fruktansvärd huvudvärk när jag kom hem från jobbet idag. Jag vet inte riktigt varför men jag tror att det kom när jag gick upp i varv och blev superirriterad. Sedan försvann det under Zumban för att dyka sedan dyka upp igen när jag kom hem. Herregud idag har visst alla känslorna kommit på en och samma gång, som Gessle sjöng för en massa år sedan. Mycket irritation över flera olika saker och personer, en massa glädje i Zumban som vanligt och några tårar över några bilder från min dotter på hennes lilla skyddsling som gick bort för exakt två veckor sedan.

På jobbet var det också en hel del känslor, en del irritation även där, lite glädje och nöjdhet och lite rofyllda känslor på bussen hem när jag lyssnade på skön musik.

Och ibland dyker känslorna upp när man minst anar det! 

Alla känslorna är starka. Inte tycker jag att mina känslor är mindre för att jag äter antideppressiv medecin. Det sägs ju att medecinen tar bort topparna men jag är tveksam. Alla mina känslor är väldigt starka. Herregud hur skulle  det annars vara utan medecinen om det verkligen var så att mina toppar är bortkapade nu :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu