22 FebTestar ny taktik.

Lugnet har sänkt sig här hemma. Barnen och deras respektive har åkt hem till sig. Jag blev korad till månadens skitgubbe. Suck :) . Det är väl bara att gilla läget :) .

Jag har börjat med en ny taktik i kampen för att återhämta mig så fort som möjligt. Jag lyssnar på musik på bussen. Jag läste en artikel igår om att lyssna på en bra låt med bra melodi är lika effektivt som att meditera. Så nu testade jag det när jag åkte hem från jobbet. Jag valde bra och lite lugnare låtar. Det blev både Håkan och Uffe, ja Hellström och Lundell så klart:) och lite Kent. Många favoriter helt enkelt.  Det var jätteskönt och jag var verkligen inne i musiken. Men om det gav lika effektiv återhämtning som att meditera vet jag faktiskt inte. Måste nog testa lite mera.  Jag får se till att ladda min telefon ordentligt nästa vecka så jag kan lyssna på  en massa bra musik på bussen.  Får göra en liten utvärdering i slutet av nästa vecka.

Det kanske låter lite stressigt att jag vill återhämta mig så fort som möjligt men det är ju klart roligare att göra roliga saker än att vila.   Vila smart och effektivt är min melodi :) .

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu