20 FebLite extra vila gör att det funkar!

Dags att uppdatera bloggen. Det var några dagar sedan sist. Det har varit fullspäckade dagar denna vecka. Nu låter det som om jag har gjort tusen saker och fart runt som en stolle men så är det inte utan jag har gjort saker efter jobbet och varit tvungen att sova en stund först. Så lägger man ihop sovandet och sakerna jag gjort så har det tagit tid och därför har jag inte orkat eller hunnit blogga.

Vad har jag då sysslat med då? Jo, i måndags kväll var jag och min syster och lyssnade på min kusin när hon berättade om sin familjs långsegling bl a över Atlanten. Det var jätteintressant och roligt och vi kom inte hem förrän vid 23-tiden. I tisdags tackade vi av min kollega som slutar i morgon. Det blev yoga och god mat på Joans. Trevligt och jag var inte hemma förrän 22:30. Då var jag riktigt trött. Balansen var jättedålig på yogan. Det märks direkt på balansen när jag är för trött i huvudet. Ändå hade jag slutat jobbet en timme tidigare så jag skulle hinna sova en timme innan det var dags för yogan med jobbarkompisarna.

Jag har funderat mycket på varför balansen blir dålig så fort jag blir trött i huvudet. Har googlat förstås men inte hittat något. Ett tag trodde jag att det hade med spänningar i huvudet och runt örat att göra men nu är jag mer inne på att jag har svårare att hålla koncentrationen och blicken när jag är trött. Jag ser ju sämre också när jag är för trött.

Det är i alla fall väldigt jobbigt när balansen är dålig. Det märks väldigt tydligt när jag står stilla och pratar med någon eller står i kassakön i affären. Det känns verkligen som om jag står och gungar. Hoppas verkligen inte att det syns.

Jag är i alla fall väldigt tacksam för att det ändå fungerar att göra saker i veckorna efter jobbet även om jag får vila lite extra för att det ska funka. Det går uppåt på stegen :) . Underbart!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu