26 JanNy arbetsvecka i antågande!

Då var det söndag kväll igen och snart dags för en ny arbetsvecka som denna gång slutar på lördag. Det är dags för den årliga Kick Offen med mitt jobb. Denna gång ska vi till Fribergs herrgård som ligger någonstans mellan Uppsala och Enköping. Förra året var inte jag med eftersom jag inte hade återhämtat mig tillräckligt för att orka vara med. Den här gången är jag ju lite högre upp på stegen och även om det kommer att bli tufft så har jag ändå planerat att följa med. Jag funderar på att passa på att vila på rummet istället för att var med på de uteaktiviteter som är planerade till seneftermiddagen. Det kanske kan bli lagom att jag vilar ett par tummar så jag orkar vara med på middagen och festen på kvällen. Jag vet att jag inte ska oroa mig i förväg men som ni märker så har jag redan börjat fundera på hur jag ska få  ihop allt så att jag inte blir för trött. Det ska i alla fall bli kul att träffa mina Stockholmskollegor igen. Några har jag träffat nyligen men de flesta har jag inte träffat sedan jag gick in i den där himla besvärliga väggen igen för snart två år sedan.

I morgon blir det födelsedagfirande på jobbet med presenter, tårta och blommor för en kollega som fyller 50 år idag. Jag har ordnat med allting och jag hoppas verkligen inte att jag glömt något. Jag litar ju tyvärr  inte på mitt minne till 100% utan måste gå igenom allting tio gånger och ändå så händer det att jag missar saker. Jag har i alla fall beställt tårtorna, beställt blommorna och köpt presenterna. Måste se till att få med mig alla paketen i morogn bitti :) . Egentligen tycker jag att det är kul att fixa sådan här saker om jag bara kunde lita på att jag får ihop allting.

Jag längtar till imorgon kväll när det är dags för lite träning igen! Vi får se vad som står på tapeten denna måndagskväll. Men nu ska jag fylla på lite mera ved i öppna spisen. Det blir så varmt och skönt!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu