20 JanIngen Zumba idag heller.

Idag har jag varit snäll mot mig själv. Det känns som om jag skrev samma sak för ett tag sedan. Jag får passa mig så att jag inte blir larvig :) .

Jag hade bokat ett Zumba-pass till ikväll och tänkte verkligen gå. Men så har jag haft en jättetrevlig dag på jobbet med två av mina kollegor från Stockholm. Verkligen givande och bra. Men i och med att vi suttit och diskuterat i flera timmar så hade jag ordentlig spänningshuvudvärk för att jag koncentrerat mig så mycket och dålig hörsel på vänsterörat kände också när jag gick till bussen att högerfoten inte var helt ok och vissa muskler var riktigt tunga och stumma. Så när jag gick till bussen så tänkte jag att det skulle vara orättvist mot mig själv om mitt första zumbapass på två år skulle bli en dag med sådana här dåliga förutsättningar. Jag skulle bli besviken och tycka att det var jobbigt om jag inte klarade av passet. Därför gick jag in på min medleyapp som jag har på telefonen under tiden jag gick och avbokade passet. Tänk vad det är bra med den nya tekniken!

Men träning blev det i alla fall i form av två kortare pass, ett styrkepass och ett zumbapass på 20 minuter. Alltihop utövades framför en dvd i mitt yogarum. Och jag tyckte nog att konditionen har blivit bättre. Det bådar gott inför nästa måndag då jag ska göra allt som står i min makt för att komma i väg på ett Zumbapass

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu