21 JulÄntligen, äntligen!!!!!

Äntligen ska jag få åka iväg på några dagars semester. I morgon bär det av till Västkusten och trakterna kring Lysekil. Det ska bli helt underbart att komma hemifrån och få lite miljöombyte. Jag älskar verkligen Bohuslän med havet och alla karga berg och klippor. Det är så vackert! Förhoppningsvis hinner vi med en tur till Smögen också. Sätta sig på en uteservering på Smögenbryggan med en baguette fylld med mumsig Smögenröra och titta på havet och alla fina båtar det är verkligen semester.

Idag har jag varit barnvakt till lilla barnbarnet från kl åtta i morse till halv sex ikväll. Roligt och mysigt men ryggen är trött och värker som sjutton nu. Men det är nog inte bara ryggskottet som gör sig påmint utan det är nog sviterna från utbrändheten också som gör att jag blir trött och får ont i kroppen. Jag har ju faktiskt inte varit igång och i rörelse under så många timmar sedan jag gick in i väggen förra året. Så det är nog inte alls konstigt att jag är trött.

Jag tror och hoppas att med lite ”piller” och några raster så ska jag nog klara av att sitta flera timmar i bil imorgon. Får försöka ställa in svankstödet så att det avlastar ryggen så mycket som går.

Mot ”Bästkusten” alltså :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu