20 JulTrött i kropp och knopp

Det blev sent igår kväll.  Vi var först ute och käkade med goda vänner. Sedan följde de med oss hem. Det var verkligen trevligt att komma ut och träffa lite andra människor än familjen. Jag har ju inte umgåtts med någon annan på hela semestern. Jag hade verkligen stort behov av det insåg jag då. Men idag är jag lite trött och dagen får gå i stillsamhetens tecken.

Ryggen blir bättre och bättre och jag blir mer rörlig men jag blir fortfarande väldigt trött i kroppen när jag är uppe och gör saker. De här senaste veckorna har tagit ganska hårt på mig. Först att jag kände mig och fortfarande känner mig illa behandlad och misstrodd av företagshälsovården. Sedan värken i ryggen och att jag inte kunde följa med på Englandssemestern som jag verkligen längtat till. Jag känner också att semestern bara försvunnit utan att jag kunnat göra något roligt. Nu är det bara en vecka kvar och jag känner mig betydligt tröttare i huvudet nu. Det skulle verkligen inte fungera att jobba heltid efter semestern som min läkare tyckte.

I morgon ska jag vara barnvakt hela dagen åt min lilla sessa då äldsta dottern med familj flyttar in i sitt nya hus. Skulle kunna tänka mig att det blir ett varv till glasskiosken då :) . Hon är verkligen solstrålen i mitt liv just nu :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu