19 MayNygamla tankar!

Herregud, jag blir tjock av att bara titta på pajerna :) . Idag blev det två stycket broccoli- och ädelostpajer. Okej då, jag smakade lite på ädelosten. Det är ju så gott.

Efter allt lagande av pajer igår har jag ont och är trött i benen. Förstår inte hur svaga benmuskler jag har. Så lång tid tog det ju inte. Det blir bra att vila benen på jobbet imorgon.

Minns nu att när jag började jobba efter förra utbrändheten så tänkte jag mycket på det sättet. Att vila en sak i taget. När jag var hemma vilade jag hjärnan och gjorde fysiska saker och när jag var på jobbet vilade jag benen och jobbade med huvudet. Tänk att jag glömt bort det. Jag höll på och tänkte så ganska länge. Det kändes på något sätt lite lättare att vila på det sättet. Jag var ju väldigt trött på att vila, tyckte verkligen att det var supertrist. Nu behöver jag ännu så länge min timmes vila efter jobbet där jag ligger ner och vilar både kropp och knopp. Det är ju då jag kör mina meditationer och mindfulnessövningar. De ger en lite djupare vila. Dessutom blir det inte lika tråkigt som om jag bara ligger rakt upp och ner och vilar.  Men helt klart är att jag ska börja tänka så igen. Det var ju faktiskt ett vinnande koncept.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu