27 MarKoncentration och mindfulness!

Just hemkommen från gymmet. Riktigt skönt att rensa huvudet idag fast det kändes att jag inte varit där på ett par veckor. Kondition är verkligen färskvara. Men nu ska det bli ordning på torpet igen. Nu ska jag försöka få in min träning två gånger i veckan igen. Skälet att jag inte tränat har varit att jag inte haft någon bil. Vill inte gå hem med blött hår eller svettig. Sedan är det ju faktiskt så att jag är ganska trött efter träning och då är det skönt att sätta sig i en bil när man ska hem.

Idag har det känts riktigt bra på iobbet. Förmiddagen bestod av fyra olika möten varav ett på engelska. Jag höll i två av dom dock inte det engelska. Och jag kunde hålla koncentrationen även under det sista mötet som jag också höll i. Jag var lite orolig att jag skulle bli trött och tappa koncentrationen och då vet jag att jag börjar svamla. Har tyvärr erfarenhet av det. Det är inget kul :) . Men idag gick det bra och jag tror faktiskt  inte att jag svamlade alls. Jag kände mig faktiskt riktigt klar i knoppen efteråt.

Jag har börjat göra mina Mindfulnessövningar mera regelbundet igen. Var lite trött på dom ett tag så jag har lyssnat på andra meditationer. Men nu har jag tagit tag i detta igen och flera av de övningarna förbättrar faktiskt koncentrationen. Så idag har jag kanske sett resultatet av detta.

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu