26 MarLäkarkåren förvånar åter igen!

Nu vet jag varför jag blivit utbränd! Så himla enkelt var det att jag inte fattade det :) . Hörde om en kille som gick till Företagshälsovården för att han kände sig utmattad. Då sa läkaren att om du dricker mer än tre koppar kaffe om dagen så får du skylla dig själv om du blir utbränd. Och jag som dricker fem – sex koppar ibland. Herregud! Det är ju inte konstigt att jag är utbränd:).

Jag måste säga att jag blev förvånad när jag hörde om den här läkaren. Det är 2013 och han är inte mer upplyst eller har bättre vett. Man får verkligen inte behandla någon så, speciellt inte en som är utmattad och mår psykiskt dåligt pga det. Stackars kille som gick till honom. Jag hoppas att han ändå fick någon sorts hjälp i alla fall.

Jag har säkert nämnt det förut men det kommer åter upp i mitt huvud att bor man på mindre ställen så kanske man inte får de bästa läkarna. Det kanske inte heller satsas så mycket på vidareutbildning av läkarna på mindre orter. Kan tänka mig att många duktiga drivande läkare söker sig till storstäder. Kan också tänka mig att det inte heller är lika populärt att arbeta på en företagshälsovård som på ett lasarett där det kanske händer lite mera. Liten håla + Företagshälsovård, hmm ibland vore det bättre att bo i en större stad.

Måste faktiskt tillägga att den läkare jag har just nu på Företagshälsovården är riktigt bra. Kanske den bästa jag någonsin haft på Företagshälsan. Jag har väl gått igenom ca 15 st om man räknar med min förra sjukskrivning för utbrändhet.

One Response to “Läkarkåren förvånar åter igen!”

  1. Martina skriver:

    Jag vet en fantastisk läkare som du kan gå till. Han är oerhört duktig och kunnig…..dessutom tror jag att just han kan pigga upp dej (ja vem som helst faktiskt). Han heter Matti Christiansen ;) <3

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu