22 MarAtt välja och välja bort!

Ofta måste man tyvärr välja bort roliga saker när man är utmattad. Ju längre ner man är ju mer måste man ju förstås välja bort. Men även när man som jag nu kommit upp en bit på stegen så måste man välja bort roliga saker. Så även denna helg.

Den här helgen är jag och ett gäng jobbarkompisar bjudna till en f d kollega som slutade för snart ett år sedan. Känner jag honom rätt så blir det en hel del övningar utomhus som säkert kan vara ganska krävande. Därför tackade jag nej och stannar hemma istället. Det blir säkert jätteroligt med en massa stoj och skratt men tyvärr är det lite för tidigt för mig att vara med på sådan tillställningar. Jag har ju tyvärr inte orken och i det här vädret kan man ju inte bara sätta sig ner och vila. Dessutom misstänker jag att det inte heller blir så mycket sömn. Sömnen är ju superviktig för mig just nu. Det funkar inte att slarva med den. Jag ska ju också orka arbeta en hel vecka, ja, eller nästan en hel vecka. Det är ju faktiskt kortvecka nästa vecka i och med att det är påsk i slutet av veckan. Jag känner i alla fall att jag tagit rätt beslut som bestämde mig för att vara hemma.

I stället väljer jag att åka med lilla barnbarnet till Norrköping och shoppa. Ja, det blir väl mest att gå i leksaksaffärer men vi har också lovat att handla några pyjamaser till henne. Det ska bli jättemysigt och kul! Min yngsta dotter tror att vi kommer att köpa så mycket i leksaksaffären att vi inte tar oss ut därifrån. Vi får väl se :) !

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu