29 SepRyggont igen!

Skit också! Någon måste ha stuckit knivar i ryggen på mig under natten. Jag har aldrig haft så ont i ryggen som nu. Så fram med Voltaren Gel och Panodil så ska jag väl bli människa igen. Jag som alltid analyserar allting som händer med min kropp för att ta reda på varför det blivit som det blir och för att förhindra att det händer igen. Jag kan inte riktigt se varför jag skulle ha så ont idag. Kanske kan det bero på att jag satt på divan-delen av soffan utan ryggstöd igår hemma hos vänninan. Jag kände inget då så jag trodde att det skulle funka men det är det enda jag kan tänka mig.

I vilket fall som helst så hade vi jättetrevligt och pratade och skrattade och tiden bara rusade iväg som alltid när vi ses. Lägenheten var ljus och luftig även om den inte var så stor. Hon och dottern stormtrivdes i sin nya stad och med sin nya lägenhet.

Idag hade jag tänkt plocka undan lite sommarblommor som fortfarande finns kvar i trädgården men börjar se lite skräpiga ut. Tänkte också gått på långpromenad i Lunddalen men med den här ryggen så får det bli ändrade planer. Skulle tro att det  nog blir det soffan hela dagen. Förhoppningsvis känns det lite bättre ikväll när vi ska på spelkväll hos sonen och hans flickvän. Får väl annars  ladda med mina nya bästa vänner. Voltaren Gel och Panodil.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu