26 SepGnällkärring idag.

Idag är jag en gnällkärring. Jag har så förbaskat ont i ryggen. Det började lite i måndags. Förmodligen berodde det på den ganska tuffa yogan i söndags. Men då tyckte jag inte att det var så farligt så jag gick 40 min med stavarna i skogen. Igår gjorde det lite mera ont men inatt sov jag ändå hyfsat bra. Men när jag vaknade i morse hade jag mer ont igen. Före jobbet idag var jag och matade dotterns katter som vi ser efter när hon är i det varma sköna Turkiet. När jag böjde mig ner och skulle tömma kattlådan var det nästan så det låste sig i ryggen. Det hade ju varit snyggt att bli stående böjd med näsan in i kattlådan och mobilen kvar ute i bilen i väskan.

Hursomhelst, livet är lite drägligare nu när jag smörjt in ryggen med Voltaren gel. Mycket bra uppfinning med gel, att slippa ta tabletter utan bara smörja in där det gör ont.

Livet kommer att bli ännu lite bättre lite senare på eftermiddagen. Då kommer äldsta dottern med min Tassimo som jag beställt. Det var något superbra erbjudande som dotterns sambo hittat. Om man köper tio st kartonger med kapslar så får man en Tassimo. Och Christian som ändå skulle köpa nya till deras Tassimo erbjöd sig att köpa fem kartonger (mycket snäll måg jag har) och så köpte vi fem och så fick vi en Tassimo. OCH den är vit. Har verkligen längtat efter och saknat den senaste dagarna. Konstigt, eftersom jag absolut inte tänkt köpa någon egentligen.

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu