04 MarIntressant artikel i dagens expressen

Det finns en intressant artikel på expressen.se idag http://www.expressen.se/nyheter/angesten-skoljde-genom-kroppen/om en kvinna mitt i livet, 37 år, som blivit drabbad av utmattningssyndrom.
Hon är den typiska sorten som jobbar mycket, tar hand om familj och dessutom pluggar. OCH trivs med detta och tycker att livet är roligt!
Många tror att de som blir utbrända tycker att många saker i deras liv är jobbigt och man vantrivs. Men ofta är det tvärtom, att man är mitt i livet och allting är roligt så man jobbar mer och gör mera saker hela tiden. Och vem har lust att vila när livet leker? Det har man ju varken tid eller lust att göra. Men att hålla på så under en lång tid, oftast under flera år håller inte, tyvärr. Det är då det brakar helt utan förvarning. Ja, för en själv , alltså! Ens omgivning kanske redan har sett åt vilket håll det lutar. Men själv har man ju inte haft tid att känna efter överhuvudtaget utan bara kör på och är ständigt uppe i varv.

Det är bra att dessa artiklar kommer upp då och då. Det kanske kan få någon att känna efter och förhoppningsvis stoppa i tid innan det brakar och man dånar in i väggen. Så läs den!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu