15 MayGlad idag!

Jag känner mig väldigt glad och nöjd idag :) . Det kan vara för att solen tittat fram idag och jag har gått och fixat lite i trädgården och rensat både ogräset och mina tankar.  Det kan också vara mitt lönesamtal idag. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med min nya lön. För en gång skull! Det känns verkligen skönt att få lön för mödan och framför allt känner  jag att det är ett kvitto på att jag har presterat bra på jobbet trots att jag ibland har haft svårt att hitta ord och känner mig trögare än trögast.  Det ger verkligen en extra kick och det känns lite extra roligt att gå till jobbet.

De här två dagarna sedan jag kom hem från semestern har jag försökt att känna in vad som känns rätt och bra för mig  att göra och också gjort det. Som igår när jag åkte till affären och köpte min tidning och träffade en gammal kompis där. Vi stod säkert och pratade en timme. Ingen stress utan vi stod och pratade och hade jättetrevligt. Och idag gick jag en längre promenad med vovven och påtade i trädgården eftersom solen sken. Mellandottern kom förbi och visade sin nya kamera. Jag hade egentligen tänkt träna hemma men nu kom hon förbi så då struntade jag i att träna och det kändes helt ok. Det är så skönt att bara vara och göra precis vad jag känner för.

Jag har också försökt att äta lite mindre och nyttigare på kvällen. Jag köpte både bär och grönsaker igår som jag ätit tillsammans med ägg. Det är sånt som min mage blir glad av :) .

smileys_001_01

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu