13 MarHar varit nyttig idag.

Nu har jag suttit och tittat på Go Kväll på tv och i helgen var jag ju på Herrhårdsweekend. Herregud, det är visst bara pensionärsgrejer jag gör nu :) . Tur att min Londonresa närmar sig med stormsteg och förhoppningsvis ett besök på bl a Camden Market.

Idag har jag haft besök av min trevliga kollega från Stockholm. Alltid lika roligt. Men jag brukar bli väldigt trött efteråt eftersom vi pratar och diskuterar mycket hela tiden. Men, peppar, peppar, jag blev inte lika trött idag. Jag kan ju inte påstå att jag var alert och speciellt kreativ när jag satte mig vid datorn efter att hon åkt hem vid 15-tiden. Men jag tyckte ändå inte att jag var lika trött som jag varit de andra gångerna när jag har haft möte hela dagen. Jätteskönt och ett steg i rätt riktning.

Vi åt en underbart god kyckling- och baconsallad på Bagarstugan till lunch idag. Det blev den tredje lunchsalladenför mig  den här veckan.  Det finns så mycket goda sallader nu för tiden. Inte bara tråkig isbergssallad med tomat, majs och gurka. Kanske att det också påverkar orken lite grand. Man kanske blir lite piggare av att äta en fräsch och nyttig sallad. Man blir ju skönt mätt efter en sallad. Man får ingen paltkoma som efter en tung pastarätt.

Ikväll blev det en skön kvällspromenad. Så idag har jag varit väldigt nyttig :) . Både sallad och promenad men än törs jag inte gå till gymmet, tyvärr. Min förkylning hänger kvar som en igel fortfarande. Nu håller jag tummarna för att jag ska kunna dansa Zumba på måndag. Jag kände under min promenad att konditionen börjar komma tilbaka så förhoppningsvis blir det dans på måndag. Jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu