23 DecTrött men förväntansfull

Ligger i soffan och tar igen mig efter en massa julstädning och julpyntande. Jag älskar att julpynta. Att klä granen, stryka och lägga på fina juldukar och att ta fram alla tomtar förstås. Det blir så mysigt och fint här hemma.

Ryggen har varit ganska snäll mot mig idag. Jag är så tacksam och faktiskt förvånad över att jag inte haft mer ont i ryggen än jag haft idag. Det måste varit de många timmarna på gymmet under hösten som faktiskt äntligen givit resultat. Jag gick ju faktiskt och shoppade ganska många timmar igår och idag har jag ändå kunnat städa och pynta utan värktabletter. Underbart!  Det känns som om jag får lika ont nu som tidigare men att det håller inte i sig alls lika länge nu.

När jag var iväg och hämtade yngsta dottern vid jobbet kl 20:00 kände jag mig riktigt yr i huvudet. Det är klart att det har tagit en del på huvudet nu de senaste dagarna trots att jag sovit ganska länge, till 9 både idag och igår. Det har ju hela tiden hänt saker och huvudet blir ju naturligtvis fyllt av intryck sådan här dagar. Trevliga intryck så klart men de tar ju de också!

Dags och gå och sova snart så jag orkar med morgondagen. Men jag ser verkligen fram mot årets julafton. Efter två tunga jular känns det verkligen mysigt med jul.

God Jul alla!

 

 

IMG_0455 (479x640) (2)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu