21 DecJulstök!

Ligger just nu utslagen i soffan efter en heldag med julstök med barn och barnbarn. Förstår inte varför man måste man smaka på allt  :).Vi bakade lussekatter, gjorde tryfflar, knäck och lite annat julgodis. Det blev också lite julköttbullar och lite Janssons frestelse. Jättemysigt! Jag fick äntligen lite julkänsla. Kvällen avslutades sedan med Pizza. . Just nu känner jag mig helt uppsvälld av allt jag ätit :) . Ryggen värker som sjutton efter allt stående idag. Annars mår jag hyfsat i huvudet. Har ju mest jobbat med kroppen som omväxling.

I morgon är det nya tag. Då ska de sista julklapparna inhandlas. Gissar att det kommer vara fler som har samma tanke så vi blir nog inte själva i affärerna. Det gäller att ladda upp med en mängd tålamod och några panodil så ska vi nog fixa shoppingen.

Sov förresten till halv tio i morse. Det var såskööönt!!

Jag med mitt dåliga minne har lagt en julklapp på ett väldigt bra ställe. Så bra att jag inte hittar den själv :) . Måste nog gå en runda i huset igen och kolla om jag hittar den. Om inte så måste jag köpa något annat till dottern.

Bjuder här på en lite modernare jullåt som har seglat upp på min jullista som en av mina favoriter:

YouTube Preview Image

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu