30 SepIdag har det hänt :)

Idag har det äntligen skett. Det som jag längtat efter så länge. Jag har varit på Medley. Inte på gymmet utan simmat. Inte alls planerat utan helt plötsligt efter jobbet kände jag att jag ska nog åka till Medley och simma och då gjorde jag det. Trots att jag ska till kiropraktorn i morgon. Men jag hoppas att det kommer att gå bra ändå. Jag simmade inte så långt, bara 350 m och jag stannade ibland och sträckte ut ryggen. Jag stretchade också ordentligt efteråt. Allt för att det inte ska bli för ont i morgon. Jag avslutade min visit på Medley med en superskön stund i bastun.

Kroppen försökte lura mig flera gånger med sina reflexmässiga vanor som t ex att stå upp och ta på sig byxorna men det gick jag inte på utan jag stoppade i tid och satte mig  ner och tog på mig byxorna. Tror nog att jag slog världsrekord i att ta på mig trosorna sakta :) . Livrädd att ryggen skulle knäckas.

Bortsett från att det gjorde lite ont i ryggen och att det tog lite tid att få ordning på andningen så var det verkligen jätteskönt att simma . Vara i sin egen lilla bubbla och rensa huvudet. Vill dit igen ….snart!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu