15 SepKloka tankar i Nyhetsmorgon i morse

Min hjärna fungerar inte alls bra idag. Det är fullt med ludd i huvudet av en förkylning som är på väg. Har legat i swoffan hela dagen. Skulle egentligen gått på tupperware party ikväll men det var inte att tänka på.

Jag hade en plan på förmiddagen vad jag skulle skriva om idag. Tyvärr så skrev jag inte direkt utan tänkte vänta tills jag blev piggare fram på eftermiddagen och det blev jag ju inte :) .

Det handlade i alla fall om att ”vanliga människor” ibland kommer med klokare råd än expertisen. Jag såg en intervju i morse på Nyhetsmorgon med sångerskan Jennifer Brown och hon sa en massa kloka saker som jag kände stämde väl in på mig också. Ja, inte allt förstås. Det där med att hon blev balanserad i kroppen av andningen när hon sjunger skulle nog inte funka på mig. Ja, jag kanske skulle må bra men frågan är hur balanserad min omgivning skulle bli när jag sjöng för full hals:).

Däremot så pratade hon om hur viktigt det var för henne att hon efter en period av att varit mycket utåtriktad behöver tid att komma tillbaka till sig själv. Att ta en period när hon jobbar mera själv och varvar ner. Hon är lite stressad just nu och då jobbar hon med att när tankarna fladdrar iväg  och huvudet går på högvarv så stannar hon upp och tar djupa andetag och känner in hur allting känns. Ren mindfulness alltså även om hon inte sa det ordet.

Precis så känner jag också. Det är jätteviktigt för mig att när jag pratat mycket och haft mycket möten på jobbet behöver jag krypa in i mitt skal en stund och hitta tillbaka till mig själv och landa. Inte ge mig på nästa grej på en gång.

Vet inte om jag lyckades beskriva så bra hur jag menade. Jag är fortfarande lite såsig i huvudet :) . Får läsa detta i morgon och se hur det ser ut :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu