30 MarCurling

När sjutton ska man sluta curla sina barn egentligen. Nu har jag gjort det igen eller rättare sagt ska göra det. Min yngsta dotter är med ett par kompisar i Stockholm för att festa och shoppa. De åkte upp i torsdags och hade pratat om att åka hem idag eller imorgon. Nu vill kompisarna stanna tills imorgon medans dottern absolut vill åka hem ikväll. Hon tyckte det var långtråkigt och dessutom vill hon ut med sina kompisar här hemma. Egentligen så skulle hon ju få stå sitt kast, hon har ju faktiskt valt att åka till Stockholm och visste att de kanske skulle stanna tills imorgon. Men nu tyckte lilla mamma synd om henne och lovade att hämta henne vid tåget i Norrköping  kl 20.12 :) . Jag har ju faktiskt inte heller något annat för mig ikväll så det får bli en tur till Norrköping om en stund.

Annars har dagen varit lugn och skön. Sov ända till halv tio i morse. Behövde väl det antar jag. Gjorde lite Zumba före frukost. Det är så kul men tyvärr känner jag fortfarande av min ryggvärk som jag haft till och från sedan Ullaredsresan. Trist men det var det värt :) . Jag gick ju på stan några timmar i torsdags vilket säkert gjorde det lite värre. Med det ger väl förhoppningsvis med sig snart.

Har faktiskt bara ätit två ägg idag  till frukost, som vanligt, trots att det är påskafton. Får bli bättring till imorgon :)

Visst är han söt!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu