19 FebKlättrar uppåt på stegen!

Jag återerövrar mitt liv bit för bit. Idag har jag simmat. Visserligen bara 500 m men det är en bra början. Och om jag inte hade haft lite ont i ryggen så hade jag kunnat simma längre. För orken fanns där men ryggen sa stopp. Nästa gång kan jag nog öka på lite.

Det känns faktiskt som om jag tagit ett litet steg till upp på stegen även på det mentala planet. De två första veckorna med 75 % jobb blev jag jättetrött så fort klockan blev halv två. Jag kände mig också supertrög i huvudet. Idag och även igår har jag inte varit lika trött efter lunch. Peppar, peppar. Jag har inte heller känt mig så trög i huvudet. Underbart härligt! Framför allt så tyder det på att jag faktiskt var redo att gå upp i tid och det viktigaste av allt är att jag inte blir sämre av att jobba mer.

Jag har haft ett bra möte med min chef idag där vi diskuterade ramarna för mitt arbete.  Om jag inte har gränsdragningar så tar jag kanske på mig för mycket. Det behövs lite avstämningar då och då för att se att man jobbar rätt och håller sig inom ramarna.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu